Om skrotens skeppshandel

Om skrotens skeppshandel

Skrotens Skeppshandel erbjuder ett säreget och personligt sortiment inom det marina. Att stiga in hos oss och njuta av lukten av tjära är en upplevelse i sig. Grunden till Skeppshandeln är ”Båtskroten”, där vi skrotar allt ifrån roddbåtar till stora fartyg. Under skrotningsprocessen tar vi till vara på unika delar och detaljer från de gamla båtarna. Dessutom har vi ett handplockat urval av nyproducerade produkter som vi tycker passar in hos oss

På Skroten kan man alltid hitta den där sällsynta inredningsdetaljen eller den där originella presenten.Eller varför inte köpa med dig den vackra stolen du sitter på.


Kom förbi

Kom förbi

2010 köpte vi Tackel och Tåg skeppshandel på Skeppsholmen. En butik som funnits i över 40 år och som de flesta som äger en båt känner till. Våren 2012 bestämde vi oss för att flytta över verksamheten till nya Djurgårdsvarvet. I flytten bytte vi namn till Skrotens Café & Skeppshandel. Vi ville skapa en unik och personlig miljö dit man kan komma och njuta av årets alla årstider över ett glas vin, hitta den perfekta knapen, få nygräddade sötsaker eller lite tjära till ekan..

Adress: Beckholmsvägen 14, 115 21 Stockholm

Underbara gäster, vi är så innerligt tacksamt för er.
Att ni kommer förbi även i dessa galna tider.
Vi är tvungna att ändra våra öppettider under en tid, men hoppas att den blir kortvarig.

Måndag-Söndag 11-16
Onsdagar 11-21

0703-80 80 80