a

Datum

jan 01 2024 - jun 01 2024
Ongoing...

Tid

All Day

24 februari Deckarkväll på Skroten

DECKARKVÄLL PÅ SKROTEN lördagen den 24 februari

Utmana dig och dina vänner i ett unikt deckarspel i en histo- risk kontext, samtidigt som ni njuter av Skrotens fisksoppa med handskalade räkor, grillat levainbröd och aioli.

345kr/person

”Vasas öde” är ett mysterieevent med hög puls, där du spelar huvudrollen. Ditt team får i uppgift att lösa ett mysterium, och det blir en utredning som genomförs i kamp mot tiden och i tävlan mot de andra detektivteamen. Är ni detektiverna som reder ut vad som har hänt – och står som det vinnande deckarteamet efter sextio minuter?

Eventet är producerat av deckarförfattaren Anders Danell, som också leder deckarkväl- len. Hur det går till? Tänk dig ett intellektuellt escaperoom i en inspirerande omgivning, i gott sällskap medan du njuter av en härlig middag – där har du Anders Danells vinter- deckarevent på Skroten!

page2image6166208

Vasa öde

Året är 1628 och kungen är rasande över katastrofen, det är förstås inte konstigt: storslagna regalskeppet Vasa har förlist utanför Beckholmen efter att bara en kilometer seglats. Ni ingår i en rannsakningskommission och ordern är enkel: ta reda på varför Vasaskeppet sjönk och hitta en skyldig som kan bestraffas för det inträffade. En tydlig order … men är utredningen så enkel?

Endast ett team kommer att stå som vinnare när Vasas öde blir klargjort. Blir det ni som hittar den skyldige bakom det historiska haveriet – och blir befordrade?

Och se upp, ni behöver vara beredda på att ni kan råka på späckhökar som gör allt för att förhin- dra att sanningen förs fram i ljuset!

info@skrotens.se eller ring på 0703-80 80 80 för att boka din plats

Inga kommentarer

Skriv en kommentar